Eftersom jag både är nyfiken och behövde något nytt, bestämde jag mig för att börja blogga.

Blogga om vadå?

Med närmare 35 år inom Direkt Marknadsföringen så har jag upplevt både framgångar och motgångar. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och insikter, berätta om toppar och mindre lyckade satsningar. Peka på nyheter och påminna om gamla tricks som fortfarande gäller idag.

Det irriterar mig när jag läser om ”nyheter” och banbrytande resultat, som ju egentligen är gammal skåpmat för en DM-användare. DM har ju alltid setts som en disciplin som inte var så ”fin” som stortavlor, TV och annonser. Det gläder mig nu att av det vi visste redan på 80 talet nu anses som banbrytande.

Jag vet, det låter som en grumpy old man, men det är inte min mening. Livet är för kort för att vara sur och negativ.

När man arbetar som småföretagare saknar man ofta gemenskapen och den dagliga kontakten med kollegor. Därför kommer min blogg att vara i princip min utläggning, inlägg eller en positiv kommentar vid vårt digitala fikabord.

Vi hörs!


Kommentarer inaktiverade.